Neem contact op met Nurseo

 • Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen/problemen heb?

  If you have any questions about how Nurseo works or encounter a problem when using the platform, feel free to contact us via our contact form or by writing to info@nurseo.be

  Als je vragen hebt over de werking van Nurseo of als je een probleem ondervindt bij het gebruik van het platform, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of via info@nurseo.be

Herstel mijn login / wachtwoord

 • Ik ben mijn login of wachtwoord om in te loggen kwijt. Hoe krijg ik deze terug?

  Als je je wachtwoord bent vergeten, klik je gewoon op de knop "Wachtwoord vergeten" in het inlogvenster van je account. Instructies om het wachtwoord te resetten zullen naar uw geregistreerde e-mailadres worden gestuurd.

Zoek een baan / stage

 • Waarom moet ik de online CV-editor gebruiken om te solliciteren?

  Voordat je naar een baan solliciteert, moet je een account aanmaken en een CV maken via onze online CV-editor. Maak je geen zorgen, het duurt maar een paar minuten. Bovendien wordt zo de afstemming tussen je profiel en de op het platform beschikbare vacatures geoptimaliseerd. Ten slotte kun je zo een zeer volledig cv opstellen en je onderscheiden van andere kandidaten.

 • Hoe solliciteer ik naar een job?

  Om te solliciteren, moet je eerst een account aanmaken en een CV maken via onze online CV-editor. Solliciteer dan gewoon vanuit de beschrijving van een advertentie of stuur een open sollicitatie vanaf de bedrijfspagina van de recruiter. Je kunt al je toepassingen vinden via het tabblad "Mijn toepassingen" in je persoonlijke ruimte.

 • Kan ik solliciteren naar een job als ik niet in België woon?

  Natuurlijk! Nurseo is echter een Belgisch platform dat enkel vacatures in België aanbiedt. Wil je naar België verhuizen om als verzorger te werken? Veel Belgische rekruteerders zullen bereid zijn u te verwelkomen. Om hen van alle nodige informatie te voorzien, zal onze online cv-editor je vragen aan te geven of je beschikt over een door de FOD Volksgezondheid afgeleverd visum dat je toelaat in België te werken of over een gelijkwaardig diploma.

 • Hoe kan ik er zeker van zijn dat een werkgever mijn sollicitatie goed heeft ontvangen?

  Wanneer je solliciteert naar een baan of een spontane sollicitatie naar een recruiter stuurt, ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Je kunt je kandidaturen ook raadplegen via het tabblad "Mijn kandidaturen" in je persoonlijke ruimte.

 • Kan ik alle jobs zien waarvoor ik al gesolliciteerd heb?

  Ja. Vacatures waarvoor je al hebt gesolliciteerd worden in je profiel opgeslagen en zijn toegankelijk via de rubriek "Mijn sollicitaties". Om te solliciteren en je sollicitaties te raadplegen dien je eerst een account aan te maken.

 • Kan ik mijn favoriete vacatures opslaan?

  Ja, om het zoeken naar werk gemakkelijker te maken, kun je je favoriete vacatures opslaan door op het hartvormige pictogram te klikken in de rechterbovenhoek van elke preview van een advertentie of bovenaan op de detailpagina's van deze advertenties. Om dit te doen dien je eerst een account aan te maken. Vervolgens worden je favoriete jobs vermeld in de rubriek "Mijn jobs" in je profiel.

 • Kan ik mijn zoekcriteria voor een baan opslaan?

  Ja. Om het zoeken naar een job te vergemakkelijken kun je je zoekcriteria opslaan. Zo kun je tijd besparen bij je volgende zoekopdracht en e-mail alerts ontvangen zodra op Nurseo een vacature verschijnt die aan je criteria voldoet. Om je criteria voor het zoeken naar werk te registreren moet je een account aanmaken.

 • Hoe een job zoeken op Nurseo?

  Om een baan te zoeken op Nurseo hoef je alleen maar onze zoekfunctie voor banen te gebruiken en je criteria op te geven. Onder deze criteria kun je de werkaanbiedingen sorteren op beroep (verpleegster, ziekenverzorgster of vroedvrouw), soort contract (stage, deeltijd- of voltijdbaan) en geografisch gebied. Vervolgens kun je je zoekopdracht verfijnen aan de hand van meer specifieke criteria (werkomgeving, contracten van bepaalde duur/permanent, soorten werktijden, enz.)

Solliciteer voor een jobaanbieding

 • Hoe raadpleeg ik Nurseo?

  Om op Nurseo te solliciteren hoef je alleen maar naar een vacature te zoeken dankzij onze matching tool. Op basis van je zoekcriteria verschijnt op het scherm een selectie van werkaanbiedingen die aan je voorkeuren voldoen. Vervolgens kun je deze vacatures raadplegen en eventueel solliciteren door op de knop "Solliciteren" bij elke vacature te klikken. Je kunt ook de bedrijfspagina's van de aanwervers raadplegen en je sollicitatie versturen via het e-mailadres dat op deze pagina's vermeld staat.

Mijn account aanmaken en beheren

 • Hoe kan ik mijn account verwijderen?

  Als u uw account wilt verwijderen, kunt u een verzoek sturen naar ons team via het e-mailadres info@nurseo.be.

 • Vervalt mijn account na een bepaalde tijd?

  Nee. Eenmaal aangemaakt, zal je account actief blijven.

 • Hoe kan ik mijn accountinformatie en -gegevens wijzigen?

  Zodra je bent ingelogd op je account, krijg je toegang tot je persoonlijke dashboard. Als je op het tabblad "Accountinstellingen" klikt, kun je je login en wachtwoord wijzigen. Op je dashboard heb je ook toegang tot onder meer je cv, je favoriete vacatures en je sollicitaties via specifieke tabbladen.

 • Hoe maak ik een account aan op Nurseo?

  Om een account aan te maken op Nurseo, hoef je alleen maar op de Account aanmaken"-knop te klikken rechtsboven op de homepage van onze website. Vervolgens kun je ofwel een account aanmaken door in te loggen via Facebook/Google, ofwel je e-mailadres invoeren, waarna je een bevestiging van je registratie en een uitnodiging om je wachtwoord in te stellen zult ontvangen.

 • Moet ik een account aanmaken om Nurseo te gebruiken?

  Nee. Als kandidaat kun je onze vacatures en de bedrijfspagina's van de recruiters raadplegen zonder een account aan te maken. Je moet echter wel een account aanmaken als je solliciteert naar een baan.

Heeft u extra hulp nodig? Neem contact met ons op!

Beantwoordt onze FAQ niet al uw vragen? Neem contact met ons op! Ons team helpt u graag.

Nurse work