Een uniek platform

Met deze vaststelling als uitgangspunt hebben we ons laten omringen door tal van verzorgenden en deskundigen in personeelsbeleid om te werken aan een vacaturesite die perfect afgestemd is op deze bijzondere markt.

Na vele jaren werken, zag Nurseo het licht. Veel meer dan de zoveelste vacaturesite is Nurseo het eerste wervingsplatform dat zich volledig richt op verzorgenden in België.

Geen algemene vacaturesites of functieomschrijvingen meer ... Dankzij Nurseo vindt u de beste vacatures op de markt en kunt u met enkele klikken de verschillende rekruteerders vergelijken. En als kers op de taart is het platform gratis!

Een uniek platform

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Met veertien jaar ervaring in het aanwerven van medische profielen doen we er sinds het begin alles aan om kandidaten en rekruteerders met elkaar in contact te brengen.

Zelfs als Nurseo aan uw huidige behoeftes voldoet, weten we maar al te goed dat de markt voortdurend verandert. Om u de best mogelijke ervaring te blijven bieden en het zoeken naar een baan eenvoudiger te maken, stellen we innovatie en flexibiliteit centraal in onze aanpak.