Een uniek platform

Met deze vaststelling als uitgangspunt hebben we ons laten omringen door tal van verzorgenden en deskundigen in personeelsbeleid om te werken aan een vacaturesite die perfect afgestemd is op deze bijzondere markt.

Na vele jaren werken, zag Nurseo het licht. Veel meer dan de zoveelste vacaturesite is Nurseo het eerste wervingsplatform dat zich volledig richt op verzorgenden in België.

Dankzij Nurseo komt u in contact met het grootste aantal verzorgenden op de markt en onderscheidt u zich van andere rekruteerders zoals nooit tevoren.

Een uniek platform

Uw tevredenheid is onze prioriteit

Met veertien jaar ervaring in het aanwerven van medische profielen doen we er sinds het begin alles aan om kandidaten en rekruteerders met elkaar in contact te brengen.

Zelfs als Nurseo aan uw huidige behoeftes voldoet, weten we maar al te goed dat de markt voortdurend verandert. Om u de best mogelijke ervaring te blijven bieden en het aanwerven van de beste talenten in uw bedrijf eenvoudiger te maken, stellen we innovatie en flexibiliteit centraal in onze aanpak.