Betaling en packs

 • Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

  Om één of meer vacatures op Nurseo te plaatsen dient u eerst één van onze packs te kopen. U kunt rechtstreeks online betalen, met een krediet- of debetkaart of via Paypal. U kunt ook een bankoverschrijving doen op het rekeningnummer dat u in de orderbevestiging hebt gekregen. In beide gevallen ontvangt u na uw bestelling een factuur in gepaste vorm.

Zoek een baan / stage

 • Met wie kan ik contact opnemen als ik vragen/problemen heb?

  Als je vragen hebt over de werking van Nurseo of onze tariefpacks of als je een probleem ondervindt bij het gebruik van het platform, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier of via info@nurseo.be.

 • Kan ik ook stageaanbiedingen op Nurseo plaatsen?

  Jazeker! Met Nurseo kunt u zowel vacatures als stageaanbiedingen plaatsen. Potentiële kandidaten ontdekken uw aanbiedingen naargelang van het soort contract dat zij in hun zoekopdracht hebben opgegeven (stage, deeltijdbaan of voltijdbaan).

 • Is het mogelijk om met Nurseo in het buitenland aan te werven?

  Ja, met Nurseo kunt u ook in het buitenland werven. Als u dat wilt, kunt u dat doen in de job aanmaak wizard door het vakje "sollicitaties uit het buitenland aanvaarden" aan te vinken. In dat geval zullen kunnen alle kandidaten naar uw baan job solliciteren. Anders zullen alleen kandidaten die in België wonen de kans krijgen om op uw vacature te solliciteren.

 • Wat is een "bedrijfspagina"?

  Op Nurseo kunt u met bepaalde tariefpakketten een "bedrijfspagina" maken, waarop u een beschrijving van uw onderneming kunt zetten, alsmede uw visie/missie, uw zorgfilosofie, uw waarden, de werkomgeving die u aanbiedt, enz. Zoals u hier zult zien, geven zowel onze "Advanced" als onze "Pro" packs toegang tot deze functionaliteit. Maar alleen met het prijzenpakket "Pro" kunt u deze bedrijfspagina's ten volle gebruiken en uw werkgeversmerk ontwikkelen (foto's, video's, getuigenissen, enz. toevoegen).

 • Tot welke statistieken heb ik toegang om de doeltreffendheid van mijn advertenties te controleren?

  Wanneer u uw account opent, krijgt u toegang tot een dashboard met details over de doeltreffendheid van elk van uw advertenties (aantal weergaven, aantal registraties, klikken op de knop "solliciteren", enz). Dit dashboard zal ook de zichtbaarheidsstatistieken van uw "bedrijfspagina" in detail weergeven.

 • Kan ik in dezelfde vacature meer dan één jobaanbieding promoten?
  Nee. Elke advertentie kan slechts op één vacature betrekking hebben. Als u verschillende jobaanbiedingen wilt promoten, kunt u het aantal jobs kiezen dat u wilt promoten, ongeacht het prijspakket dat u hebt gekozen.
 • Hoe vinden potentiële kandidaten mijn vacature(s)?

  Door naar de rubriek "kandidaten" van Nurseo te gaan, kunnen Internetgebruikers die mogelijk op zoek zijn naar een nieuwe job gebruikmaken van onze matching tool om de jobaanbiedingen weer te geven die het best aan hun criteria voldoen. Met de beschikbare selectiecriteria kunnen potentiële kandidaten de werkaanbiedingen sorteren op beroep (verpleegster, ziekenverzorger of vroedvrouw), soort contract (stage, deeltijd- of voltijdbaan) en geografisch gebied. Vervolgens kunnen zij hun zoekopdracht verfijnen aan de hand van meer specifieke criteria (werkomgeving, contracten van bepaalde duur/permanent, soorten werktijden, enz.) Merk op dat uw advertenties ook op uw bedrijfspagina komen te staan, indien u een prijspakket hebt gekocht dat deze mogelijkheid biedt.

 • In welke vorm zal ik de sollicitaties ontvangen van de kandidaten die gesolliciteerd hebben?

  Om uw aanwervingsprocedure niet ingewikkelder te maken en u in staat te stellen de ontvangen sollicitaties te centraliseren, kunnen kandidaten die uw advertenties raadplegen rechtstreeks op een knop "Solliciteren" klikken om naar de loopbaan-/aanwervingspagina van uw website te gaan. Zij kunnen u ook hun sollicitaties per e-mail sturen via het e-mailadres dat op uw bedrijfspagina vermeld staat. Om het voor u gemakkelijker te maken de ontvangen sollicitaties te analyseren en ervoor te zorgen dat u alle nodige informatie krijgt, moeten de kandidaten hun CV online opstellen volgens een vooraf bestaand model.

Heeft u extra hulp nodig? Neem contact met ons op!

Beantwoordt onze FAQ niet al uw vragen? Neem contact met ons op! Ons team helpt u graag.

Nurse work